Havkajak og heste

Odense Kajakklub logo Kajak: I dag afsluttede jeg det havkajakkursus som jeg begyndte på i går. Hvor vi i går havde meget fokus på teknik og øvelser, så var der i dag også lidt mere roning over det i det, vi roede en strækning på 3,5 km. – ud og hjem. Dermed fik jeg lidt mere smag for, hvad kajakroning er for noget.

Også i dag roede vi i det blanke vand i Odense kanal. Dét kan jeg godt lide. Jeg er spændt på, om jeg duer og synes om det, når jeg komme til åbent vand med bølger.

På vejen ud, lavede jeg en del ekstra rundture samt øvede telemarskvending ude ved spidsen af Stige Ø, dermed kom den tur op på 5,5 km.

kajak 12 august 2012

Da vi var for enden af Stige Ø holdt vi spisepause; men da vi var godt i gang med vores fortjeneste frokost kom en større gruppe heste (kan vist tælle 20 heste) nærmere og nærmere, ikke mindst to heste der galoperede hele vejen op til mig, der sad en smule længere inde på øen end de andre. Hestene var meget, meget nærgående og ligegyldigt hvad vi forsøgte ville de ikke forlade os igen.

havkajak og heste

Øvelser trænet:
Baglæns roning
Stop på fire tag (jeg skal forbedre mig)
Sidelæns sejlads
Bagror, går vist meget godt
8-talsroning, bruger alt for meget plads
Telemarskvending (low brace turn)
Sculle for støtte


Skriv et svar