Hvem der bare havde en skridttæller

En skridttæller er det, som står øverst på min ønskeliste for tiden og især en dag som i dag, hvor jeg ikke kommer til, at lave noget sport pga. mange dårlige undskyldninger. Det er blevet til lidt cykling, men jeg ville meget gerne have en skridttæller sådan, at jeg kunne måle hvor meget jeg går.

Skridttæller erfaringer søges

Har du kendskab til brug af skridttæller så fortæl gerne om det og skriv og gode samt dårlige skridttællere. Jeg havde for mange år siden (måske tilbage i 2004) en skridttæller; men det var før jeg dyrkede motion og den holdt kun i få uger inden, at holderen der skulle sidde i buksekanten gik i stykker.

Dagens gode ting er, at jeg endelig blev færdig med, at læse en bog årets læste bog nummer 28. Jeg har da læst en del siden, jeg sidst blev færdig med en bog, men det har været dele af bøger, samt bøger jeg skal læse helt, men som jeg endnu mangler at fuldføre.


One Response to Hvem der bare havde en skridttæller

  1. Jeg har været meget glad for min Omron skridttæller fra apoteket. Den kan ikke ved fejl nulstilles, men nulstiller ved midnat. Den tæller rimelig korrekt. Den tæller først skridt ved mere end 6 skridt, altså kun rigtige skridt tælles. Virker lige fint om den sidder i holderen i lommekant eller om den ligger i en lomme. Gemmer data en uge tilbage. Prisen var ca. 200 kr, men den ser ud som den her http://www.apoteket-online.dk/ukategoriseret-fra-import/3666-omron-walking-style-pro.html jeg tror dog ikke min hedder pro.
    Mange hilsner Gitte

Skriv et svar