Jeg hader Garmin Forerunner 610

Garmin Forerunner 610 Siden den 20. juni 2012 har jeg ikke kunnet overføre data fra mit pulsur Garmin Forerunner 610 til Internet (Garmin Connect). Garmin Forerunner 610 skriver hele tiden, at uret overfører data; men de bliver ikke overført. Det har udviklet sig til en næsten daglig frustation; hvor jeg forsøger, at tømme mit træningsur for data sådan, at de kan gemmes online og skabe plads til nye data på Garmin Forerunner 610, der har begrænset hukommelse.

Svømning: For mig startede dagen med ca 2500 meter svømning. Meget, meget langsomt. Adskillige som jeg plejer, at svømme hurtigere end, svømmede fra mig i dag. Det er belastend; men værre gik det for en mand i Nordjylland, hvis svømmetur kan koste 70.000. WFT! Vi må stoppe det pattebørneland. Tillad os borgere, at leve!

I øvrigt svømmede en mand på banen ved siden af mig i fuld påklædning! Lange bukser, bluse m.m. Inden jeg fik talt med ham, overvejede jeg flere senarier blandt andet: tabt væddemål, fuld, træning livredning, nyt medlem uden våddragt. Det viste sig, at manden er politibetjent og trænede til livredning med tøj på.

Video: Jeg håber, at du har holdt fri i dag. Det er sabbat og du vil ikke gøre gud vred i følge bibelen.

Vandring og løb: Den samledede tur blev på 11,3 km. Jeg gik ikke hurtigt i dag. Måske jeg er presset af den nedtur jeg havde på cyklen i går og de mange gange jeg var på tønden dagen igennem i går og i dag. Jeg er måske en smule syg, kan det være svømningen ved Kommunekemi som har ramt kroppen?

Men jeg gik og gik. Viljestyrke! Jeg skal ned i vægt, så jeg skal forbrænde nogle kalorier sådan, jeg kan komme af med mit overskydende fedt. Jeg gik i dag 9,4 km. inden jeg begyndte, at løbe 1,6 km. (den hurtigste på 4:55 minutter).


Skriv et svar