Kajak til Drejø

Kajak: I dag roede jeg fra Ballen til Drejø hvor vi spiste frokost, og så retur til Ballen.

Dette var første tur, hvor jeg virkelig følte, at jeg sejlede i det store hav. Jeg har været i bølger som var mere udfordrende, jeg har roet længere men det er første gang, at jeg har krydset så langt i åbent vand, det føltes meget langt på turen ud; men hjemturen gik meget lettere. Dette kan skyldes flere ting, ikke mindst at jeg havde roet distancen og derfor bedre kendte den og endemålet samt, at vi på vejen retur var otte der roede sammen; mens vi kun var fire på vej ud.

Kajak til Drejø

Desværre kunne jeg ikke få Endomondo til, at virke på vej ud, så det er kun målt den ene vej (retur).

Distance 8.22 km
Duration 1t:22m:26s
Avg. Speed 6.0 km/t
Max. Speed 8.3 km/t
Calories 642 kcal
Hydration 0.18L
Min. Altitude 26 m
Max. Altitude 41 m


Skriv et svar