Kerteminde, Nyborg, Odense

Cykling: Dagens cykeltur blev delt i to. Først cyklede jeg sydligt for, at komme på en “ny” rute og over Vissenbjergbakke; men da det begyndt at regne og var overskyet cyklede jeg hjem. Da jeg var kommet hjem blev det dog flot solskin, så jeg cyklede ud endnu engang, denne gang gik turen over Kerteminde, Nyborg for, at slutte i Odense igen.

Kerteminde, Nyborg, Odense kort

Desværre blev turen ikke god. Mit knæ – som ellers har haft det godt brokkede sig i hvert fald allerede fra Kerteminde – og turen fra Nyborg til Odense der var op imod en kraftig blæst, gjordet ikke sagen bedre :’-(

Afstand: 70,78 km
Tid: 2:31:46
Gnsn. hastighed: 28,0 km/t
Maks. hastighed: 49,0 km/t
Højdeforøgelse: 182 m
Højdereduktion: 183 m
Min. højde: -2 m
Maks. højde: 26 m
Kalorier: 1.185 C
Gnsn. puls: 110 bpm
Gnsn. puls: 56 % af maks.
Maks. puls: 144 bpm
Maks. puls: 74 % af maks.
Training Effect: 1,8


Skriv et svar