Langrend i Danmark

Langrend: Da jeg vågnede var der faldet meget sne og det sneede fortsat, da jeg havde en aftale ca en time senere, skyndte jeg mig, at smører mine langrendsski med to lag voks, og smuttede ud på fodboldbanen for, at stå på langrend i snevejret.

Det var dejligt og sjovt, at stå på langrend hjemme i Danmark; men ret hurtigt blev det meget besværligt, at da tiden hastede af sted blev det kun til en meget kort tur. Da jeg efterfølgende tog skiene af forstod jeg hurtigt, at det var blevet besværligt, at glide igennem sneen.

Der havde samlet sig en masse sne under fæstestykket. Flere steder var der samlet et lag sne der var mere end 5 cm. tykt under mine ski. Dermed har jeg valgt den forkerte voks til mine langrendski; men det står mig desværre uvist, om det betyder jeg har valgt en for “varm” eller “kold” voks.

Senere på dagen var det meningen, at jeg skulle cykle på mountainbike i sneen; men der er mig desværre umuligt, at låse låse op, så jeg blev hjemme. Det var også blevet tøvejr, så langrend virkede forspildt for yderligere færden i dag. Jeg håber dog, at der kommer mere sne og kulde nok til, at have sneen liggende sådan, at jeg igen kan stå på langrend i Danmark… gerne med den rette voks.


Skriv et svar