Langrend med mange styrt

Langrend: Første dag på langrend i over 20 år fortæller, at det kræver træning på sne, meget træning; men i øvrigt også en masse andet træning, som faktisk kan foregå i Danmark… selv uden sne.

Jeg kan nævne: coretræning, balancetræning (stå på et ben med lukkede øje, drej hovedet fra side til side og stik næsen helt op i vejet. Dertil kredsløbstræning, rulleski vil være god supplement, crawlsvømning for styrkelse af armene.

Desværre havde jeg mange styrt, hvoraf første var lige ned på mit dårlige venstre knæ. Dertil nok tre gange, hvor jeg måtte smide mig for, at undgå at påkører andre, som var styrket foran mig.. og så mine egne mere eller mindre planlagte styrt, når farten blev for høj og jeg ikke kunne finde ud af, at bremse.

Det har været en god lærerig dag, uden at have lært, at stå på ski så har jeg fået indsigt i en del omkring langrend ski, som jeg håber, at kunne huske – om så jeg kommer til, at stå mere på langrend eller ej.


Skriv et svar