Løb i Odense Å

Løb: På vej imod 10 km løb langs Odense Å blev hurtigt til løb i Odense Å, da jeg måtte igennem et oversvømmet område kun 1,2 km. ude på dagens løbetur. Få kilometer efter blev turen helt ændret, da det viste sig, at stien langs Odense Å var blokeret ved Odense Brandvæsen.

Jeg måtte forlade den svulmende å og bløde, mudrede sti til fordel for fortov. Om det var det hårde underlag, for meget træning eller noget tredje ved jeg ikke, men imens jeg løb og glæde mig over, at løbe på nye steder, så gjorde mit venstre knæ mere og mere ondt, så da jeg kunne se, at turen blev kortere end de planlagte 10 km. var jeg godt tilfreds.

Det blev til 8 km. og nu er jeg spændt på hvordan mit knæ agerer næste gang jeg skal ud. Hvis der er problemer på lørdag, så må jeg vist tilbage til 6 km. løb i stedet for de planlagte én yderligere kilometer om ugen. Øv!

Overklasseliv af Søren Jakobsen Tro ikke, at der er lighed i Danmark. Overklasseliv – fra landadel til magtelite og jetset gratis lydbog via DR.

Søren Jakobsen har skrevet om de førende 47 familier i den overklasse, som Kongehuset omgiver sig med, og om den indflydelse som det moderne danske aristokrati har på erhvervsliv og i politik.


Skriv et svar