Mennesker ødelægger Jorden

Vores evne til, at omdanne planeten Jorden er enorm; men igen og igen har det uforudsete konsekvenser, når vi mennesker laver store ændringer i og på Jorden.

Video: Menneske planet

Løb: 5 km inden morgenmad. Heldigvis var det solskin og forholdsvist varmt, så jeg kunne løbe de sidste 200 meter med bar overkrop.

Afstand: 5,01 km
Tid: 23:10 minutter
Gnsn. tempo: 4:37 min/km
Højdeforøgelse: 7 m
Kalorier: 335 C
Gnsn. puls: 154 bpm
Maks. puls: 173 bpm
Træning effekt: 3,0

Svømning: Jeg træende både, at dykke ned på bunden – 1.8 m – og røre stregerne, og jeg trådte vande i 10 minutter uden pause. Desværre blev det ikke til meget svømning, da venstre overarm var øm. Hvordan det er opstået ved jeg ikke, jeg har ikke haft ømhed dér andet end når jeg ligger længe i triatlonstyret – og så er det begge sider, der bliver mishandlet.


Skriv et svar