Min første vending i svømning

Cykling: Jeg startede dagen med en time cykling på mountainbike gennem byen. Det var såmænd en udemærket tur, bortset fra de mange røde lys i lyskryds.

Jeg træner fortsat, at cykle med høj kadence. Både for, at have lav belastning på mit knæ og fordi en høj kadence jo virkede for Lance Armstrong syv gange på stribe i Le Tour de France :-)

Der er en øvre grænse for, hvor højt et gear man kan træde; men der kan altid trædes hurtigere rundt. Så ved, at træne med høj kadence håber jeg, at når jeg i konkurrence har kæden på den højeste gear, så i stedet for, at være sur over, at jeg ikke har et højere gear, så kan jeg bare øge kadencen 5-10-15 og dermed alligevel cykle hurtigere.

Tid: 1 time
Distance: 25,03 km.

DR Sodavand giver fedtlever

Svømning: Til dagens svømning tog jeg det meget roligt, for efter et besøg tidligere på dagen hos min fysioterapeut var jeg bevidst om, at mine skuldre fortsat er ømme – måske endda smertende.

Men det lykkedes for mig, at lave en vending. Nok hverken smuk eller hurtig; men jeg svømmede ind til kanten, vendte rundt kom rigtig ud og svømmede videre. Alt i én proces. Så fedt! Jeg lavede dog kun denne ene vending, jeg blev nemlig lidt rundtosset efter vendingen.

Jeg trænede også med svømmefødder og jeg sluttede af med, at forsøge, at lade mig glide ned på bunden af svømmebassinet. Desværre ramte jeg på et tidspunkt trappen i vandet med min albue, det det gjorde meget ondt. 3,5 time senere gør min albue fortsat ondt. Øv!


Skriv et svar