Morgen spinning

Spinning: Lidt dumt tog jeg i dag til morgenspinning klokken 8:30; men pga. den tåbelige sommertid, så var klokken kun 7, da jeg kørte hjemmefra, og der var frost på ruderne.

Da jeg kom til spinning kørte jeg rundt med benene i flere minutter inden, jeg kigede på pulsen. Da så jeg, at jeg ved min spinning kunne holde pulsen på 62-67. Det er vist ikke ualmindeligt, at have en hvilepuls på 60. Jeg fik dog det meste at tiden til spinning min puls over 100; men det er tydeligt tegn på, at min krop absolut ikke var klar på, at skulle arbejde på det tidspunkt. Kroppen ville hvile.

Hvorfor vil folk have sommertid? “Lange lyse sommeraftener!” Ja tak; men det betyder også, at det er koldere om morgenen, fordi solen ikke har haft tid til, at varme Jorden op. Tænk mere!

Sådan skader passiv rygning


Skriv et svar