Ømme lægmuskler af løb

Løb: Jeg ville sådan set gerne øge den distance jeg løber fra gang til gang; men skønt jeg ikke har løbet siden fredag og dermed har haft en ekstra dag uden løb, så cyklede jeg lørdag 375 km. som nok har taget på benene. Så jeg valgte i dag, at “nøjes” med 8 km. løb, og så håber jeg, at jeg på onsdag i gen kan løbe lidt længere.

Det er dog ikke godt med løbet. Ved omkring 6-7 km. spændte mine lægmuskler, så jeg kan umuligt løbe et halvmaraton endsige maraton i den nærmeste fremtid; mine ben er tydeligvis ikke i en tilstand nu der gør, at de kan fører mig 42,195 km. i løb. Øv!

Video

Kajak: Jeg sluttede dagen af med træning af kontrol med kajakken. Hvor mangler jeg dog meget endnu!

Baglænsroning: Kontrolleret og rimelig nøjagtig baglænsroning på 25 m mod fastlagt punkt. Undervejs, kigge sig over skulderen og via kropsrotation generere nok kraft til at ro baglæns. Baglænsroning gennemføres med bagsiden af pagajen.

Nødstop: Med god fart skal roeren med højst 4 tag demonstrere en opbremsning og skifte retning fra hhv. fremad- og baglænsroning.

Bagror (agterror): Pagajbladet sættes i vandet godt tilbage mod agter med pagajen nærmest parallelt med kajakken. Roeren skal være i stand til at styre i en lige linie i medvind og mindre medbølger, udelukkende med brug af bagror (agterror) ved kajakkens ene side.

Bugsering: Praktisk kendskab til bugsering. Roeren skal have en bugserline. Roeren skal både udføre en bugsering og blive bugseret.


2 Responses to Ømme lægmuskler af løb

Skriv et svar