Plastik, forurening og natur

Som triatlet ser jeg meget forurening. Rigtig meget, desværre.

I dag cyklede jeg 50 km og løb 5 km. Det er menneskeligt umuligt, at tælle alle de stykker plastik og anden forurening jeg ser på en sådan tur ligge i naturen

Dianna Cohen om plastik forurening fra Plastic Pollution Coalition

Desværre så jeg enten i dag eller måske var det i går en bananskrald på en cykelsti på landet. Jeg ved jo godt, hvem der har smidt den banaskrald i naturen. En cyklist og nok en cykelrytter. Vi smider desværre også mange stykker plastisk/folie fra gel, energibarer m.m. Det er ikke i orden. Vi skal stoppe med at svine, og vi skal rydde op i det affald, som allerede flyder i naturen.

Jeg er ingen helgen. Jeg har svinget min del; men jeg vil gøre mig for, at smide mit affald ud i skraldespande m.m.

Genbrug og byt dine ting
Fx var jeg så heldig i sidste uge, at få en bog som jeg meget gerne ville eje; men ikke ville betale 150-350 kr. for. Jeg fik den af en af træningskamerart, som havde købt den men ikke brugte den. Dagen efter kunne jeg give ham en dvd, som jeg engang har købt og set én gang. Super løsning!

Se den store liste over ting jeg har til salg

Tag cyklen. Det sparer benzin/diesel og det er motion til dig.

Kystvandringen den 10. juni 2012 gratis vandretur i den danske natur langs kysten af Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening.

Læs også Bilen bruges ikke


Skriv et svar