Salomon Crosssko

Løb: Det er nok to år siden jeg købte et par Salomon crosssko i dag kom endelig dagen, hvor jeg for første gang brugte skoene. Jeg var derfor spændt på, hvordan de var at løbe med – især da jeg genopdagede de store gummidutter under sålerne.

Jeg startede ud med, at løbe ca 1 km. på asfalt inden, jeg kom til åsti og hårdt grus. Det var tydeligt, at det ikke er det rigtige underlag for sådanne sko. Man kan sagtens løbe med dem på asfalt; men de lyder anderledes end andre løbesko og nedslagene er ikke helt så behagelige.

crosssko

På den hårdt sammenpressede grus tror jeg heller ikke, at crosssko har nogen fordel, det var dog bedre end, at løbe på asfalt. Jeg løb ud helt tæt på åen var der er lille stykke gik en lille sti i våd og blød græs; her kunne jeg mærke, at skoene er gode og da jeg senere løb gennem nogle steder, hvor der var et fyldigt lag nedfaldne blade virkede skoene også gode – både da det gik op, ned og var fladt.

Desværre var der noget der gnavede på den ene sko, hvad det er ved jeg ikke; men det vil give vable eller gnavemærke ved længere tids løb.

Det var min hensigt, at benytte disse sko til et crossløb jeg har tilmeldt mig; men jeg er kommet i tvivl om, hvorvidt disse sko er gode, at benytte når nu det gnaver. Heldigvis er løbet ikke så langt, og med min nuværende form kan jeg alligevel ikke løbe hurtigt, så måske jeg bruge den til, at samle lidt erfaring omkring crossløb inden jeg eventuelt køber nye sko. Jeg har trods alt trænet til maraton gennem to snefulde vintre med almindelige løbesko, så til almindelig brug er de ikke nødvendige.

Tid: 31:11 minutter
Distance: 7,01 km.
Snit: 4:18 min/km.
Kalorier: 452

1 – 5 km.: 4:29, 4:24, 4:16, 4:21, 4:16
6 – 7 km.: 4:09 og 4:14


Skriv et svar