Sejl sikkert i kajak

Kajak: Søsportens Sikkerhedsråd har lavet en lang række brochurer omkring sikkerhed til vands. Jeg vil varmt anbefale, at alle der opholder sig på vandet læser dem. Som kajakroer vil jeg især anbefale følgende:

Værd at vide om rednings- og svømmeveste
Værd at vide om lov og ret på vandet
Værd at vide om sikkerhed i kano og kajak

min side omkring kajak, har jeg – og vil jeg skrive – meget mere om sikkerhed.

ro kajak

Foto: Mit udsyn da jeg var ude, at ro kajak

Jeg havde en strålende tur i kajak her til aften. Der var næsten ingen trafik, og da vi sejlede ud var det godt nok i kraftig modvind; men vi har friske og det gik godt, så da vi efter 4 km. roning vendte om, havde vi vejret med os og turen hjem gik meget nemt og smertefrit.

2012-08-23 Odins bro

2012-08-23 Odins bro

Vi roede i dag længere ind i havnen, ind forbi Odins Bro og jeg roede helt ned til Odense Roklub, hvor jeg rørte deres bro.

Distance: 8.28 km
Varighed: 1t:26m:47s
Gns. hastighed: 5.7 km/t
Max. hastighed: 8.7 km/t
Kalorier: 607 kcal
Højde: 36 m / 47 m


Skriv et svar