Skadesfri

En lidt misvisende overskrift; men det var nogenlunde den besked jeg fik, fra lægen på sygehuset i dag.

Det gør ondt i min krop – især min hofte der brækkede for 7 uger siden, og det gør ondt i især knæ når jeg går over 6 km samt når jeg bruger spinningcykel. Alligevel mente læge – efter to tryk på hoften – at jeg er færdigbehandlet (behandlingen har kun været at give mit smertestillende medicin og sende mig hjem). Nu må jeg igen alt.

Jeg har mistet meget respekt for sundhedsvæsenet i denne omgang, også i dag, hvor svage tryk på hoften afgjorde, at min ryg ikke er skæv, at mine ben er skadesfri samt, at hoften er groet korrekt sammen igen.

golf Golf: Efter skybrud; men inden senere voldsomme regnskyl kørte jeg på golfbanen, hvor jeg sendte bolde ud over driving range; med min nyindkøbte golfhandske på venstre hånd. Det ændrede dog ikke ved, at den vabel jeg pådrog mig i går havde indflydelse på mig spil. Hvor jeg havde flere gode bolde; men også mange som trillede langs jorden. Desværre har jeg ikke spottet endnu, hvad der afgør om bolden flyver eller triller.

Lyn dræber tre kvinder på tysk golfbane Ritzau

Spinning: Da jeg har fået tilladelse til at cykle igen; men det var meget lummert pga. den meget regn i dag og den højre temperatur, valgte jeg, at tage til spinning, hvor jeg også stod op i pedalerne.

Det gik sådan set fint nok, jeg kunne dog mærke, at jeg ikke skulle “løbe” på cyklen stående, så de gange, hvor vi skulle det satte jeg mig blot på sadlen.


Skriv et svar