Slank inden julen 2012

For næsten et år siden startede jeg Slank inden jul. Desværre er jeg mere rundt i år end dengang, så projekt Slank inden julen 2012 starter nu.

Nøglepunkterne for slankning er mere motion og bedre kost.

Motion: Mere konkret skal der løbes hver anden dag. Jeg er nu på 6 km. hver gang jeg løber, distancen skal øges med 1 km. om ugen året ud. Derudover skal jeg spinne, bruge crosstrainer og romaskine så ofte som muligt.

fitness dk

Jeg er ikke i humør til svømning; men jeg vil arbejde på, at svømme én gang om ugen. Kajakroning bliver nok meget minimalt.

Derudover skal jeg benytte min transportcykel mest muligt. Igen og igen skal jeg tage cyklen når jeg skal rundt. Det er også bedre økonomisk.

Jeg burde også gå noget mere, da det ikke er så belastende for leddene at gå; men det bliver næppe til noget uden en skridttæller. Jeg tror, at en skridttæller vil få mig mere i gang, da jeg elsker at se tallene tælle op.

Kost: Jeg er desværre blevet alt for glad for nøddecreme. Når det glas nøddecreme som jeg åbnede i går er spist, må jeg ikke købe mere nøddecreme.

Jeg må ikke købe is, kager, pølser eller sukkerholding sodavand. Maks 50 gram 80% kakao chokolade, helst kun 25 gram dagligt.

Særlig julemad fristelser
Medister må kun købes på tilbud og må maks spises to gange på én måned. Undtagelse er den forventede julefrokost i triatlonklubben.
Ris a’ la mande må spises fire gange fra i dag og indtil jul.
Æbleskiver .. maks 6 om dagen, hver æbleskive må kun få sukker på to gange. Ingen sultetøj, nøddecreme eller andet.

Spis mange grøntsager og frugter. Der skal altid være gulerødder, æbler og bananer i hjemmet.

Hold igen med varm kakao/chokolade, drik te i stedet.

BBC video: Sådan bliver du slank

Dagens træning: Udkørt efter træning

Først små 5 km. cykling ind til fitnesscenter. Så lavede jeg 60 sekunder planke, 30 sekunder sideplanke, 30 mavebøjninger samt to andre øvelser som jeg ikke kender navne på. Gentaget tre gange.

Crosstrainer: 40 minutter på crosstrainer, det lykkedes ikke, at presse mig helt op i puls. Den lange tid og den efterfølgende kommende spinning gjorde nok, at jeg holdt igen.

Spinning: Dagens spinning hold var 60 minutter på niveau 2 med Rebecca II. Pga. udspænding blev det cirka 53 minutter.

Da jeg kom ud fra spinning var jeg så træt, at det følges som om, jeg havde svært ved, at gå lige. Jeg fik da også fortalt centerlederen, at jeg var blevet træt.

Cykelturen hjem var langsom.

Dagens træning blev udført inden morgenmad.

Vil du være med eller støtte op om Slank inden julen 2012 så skriv en besked


Skriv et svar