Styrketræning

Styrketræning: Jeg var så heldig, at en ven tog med i fitnesscenter i dag, og lavede styrketræning med mig i dag. Det er hårdt, og jeg har absolut ingen muskelkraft i forhold til andre mænd.

Jeg synes styrketræning er ekstremt kedeligt, og det gør det ikke bedre, at jeg har langt mindre vægt på end de andre, så uden min ven ville jeg ikke få lavet træningen.

Det eneste jeg får lavet når jeg er alene, er lidt coretræning (planke m.m.) inden spinning. Jeg skal dog lave styrketræning. Det burde være forebyggende imod skader.

Jeg elsker min Samsung Galaxy S III – bedste mobil nogensinde

Spinning: Vi startede dog med spinning, hvor jeg forbrændte 922 kalorier.

Romaskine: Efter spinning sad vi 10 minutter på romaskine, hvor jeg cirka nåede 263X meter. Det er langt fra mine tidligere præstationer; men det er faktisk ganske udemærket. Mine fingre fik dog begyndende vabler, så jeg skal huske handsker næste gang.

Dykning: Dagen sluttede med endnu et dyk i Lillebælt, hvor jeg kom ned på 19 meter. Jeg blev så tøj i munden, at jeg på 10 meter eller dybere, havde lyst til, at tage min regulator ude af munden for, at få lidt saltvand ind, blot for ikke at være så tøj i munden. Jeg hader ellers saltvand i munden, det er absolut det værste ved triatlon.


Skriv et svar