Tanker om maraton løb

Løb: Det er noget underligt noget med løb og maraton. I denne uge har jeg på mine lange cykelture set frem til, at jeg blot mangler to maratonløb, så har jeg løbet de maraton jeg skal. Et maraton er så langt!

Video fra målstregen i Boston Marathon 2011. Jeg var med!

Så sidder jeg i dag, efter mine 7 km. løb i regnvejr og tænker, at jeg jo kun har løbet maraton i to lande, at det kunne være spændende, at prøve at løbe i andre kulturer. Når jeg så ser, at fem af verdens 15 største maraton var i 2011 blev afholdt i Japan, så frister det meget, at løbe maraton i Japan. Her jeg skal jeg så huske på, at jeg lider i fly, og de tre gange jeg har løbet maraton i USA har det været belastende, at skulle rejse så langt. Et maraton i Japan må være ca. dobbelt så langt væk. Aaargh!

7 km løb i regnvejr inden morgenmad

Jeg fandt i dag en ny løberute. Eller mere korrekt, så fusionerede jeg eksisterende ruter sådan, at jeg havde 7 km. jeg skulle løbe. Jeg løber foresat al min træning på asfalt; men jeg skal nok i løbet af to uger flytte noget, at mit løb over på grus for, at skåne mine ben mod det hårde underlag. Derudover er det hyggeligere, at løbe fx langs en å end det er, at løbe langs en trafikeret vej. Men i dag var der ikke så meget trafik, fordi det er 2. påskedag.

Tid: 31:02 minutter
Gnsn. tempo: 4:26 min/km
Højdeforøgelse: 21 m
Kalorier: 533 C

Hun er en spasser til at løbe. Hvor er det fedt!


4 Responses to Tanker om maraton løb

Skriv et svar