Til kamp imod fedme

I denne tid, hvor jeg har haft brækket hofte og “genoptræner” har jeg stiftet bekendtskab med andre grupper mennesker end dem, der dyrker triatlon.

Der er vist to fede i triatlonklubben, måske en håndfuld tykke, resten er enten tynde, meget tynde og der er vist ingen rygere. Det er helt anderledes til både dykning og golf, hvor der er et meget stort antal rygere og mange tykke og fede mennesker.

Når jeg kigger på mig selv og medlemmerne i triatlonklubben, så er jeg tyk. Det kan jeg ikke lide at være; men til sammenligning med dykkere og golfere, er jeg fortsat i den “tynde” afdeling. Det sætter lidt ekstra tanker igang; men fordi at andre mennesker er endnu mere usunde end jeg er, gør det ikke mig sund.

Jeg har en stor spisetrang; men jeg kæmper imod fedmen. Jeg vil ikke være fed!

Jeg spiser en del gulerødder; men det er for få, og især i forhold til, hvor meget nøddecreme og fedt (smør) jeg spiser.


Skriv et svar