Tilbage i golfklubben

Golf: Efter dagens arbejde lykkedes det endeligt, at komme tilbage i golfklubben – og på driving range. Det er vist en måned siden, jeg var dér sidst.

De første par slag var ringe, så ramte jeg 2-3 gode slag og havde flere opløftende slag – samt slag der havnede ude ved flagstangen. Jeg håber, at det skyldes en kraftig vind. Desværre var der ikke ét godt slag i anden boldkurv.

Da jeg havde sendt de to kurve bolde ind på driving range gik jeg over til indslip. Da jeg kom var der to der i forvejen; men efter noget tid kom først et ældre ægtepar og lidt efter en far med sin søn. Så vi stod syv personer på indspil imens jeg kunne kigge over på puttebanen, hvor der ikke var én eneste. Når der allerede er fem på banen og der er helt tom på puttebanen, så undrer det mig, at de andre ikke gik over på puttebanen.

Det lykkedes mig, at lave den del gode slag. Bl.a. fik jeg vist sendt syv bolde ind i en lille bunke en fod fra hullet, så dem håber jeg, at kunne sænke.

Podcast: Om astrologi, af Oh No, Ross and Carrie!

Astrologi er så dumt. Astrologer kan ikke engang enes om hvilket stjernetegn jeg er.

Læs mere om skeptiker.


Skriv et svar