Tilbage i løbesko

Løb: I dag havde jeg for første gang siden 8. maj løbesko på. Dagens løbetur blev til 4 km. løb imens jeg kogte ris til min aftensmad.

Undervejs på dagens løbetur, løb der en hund imod mig. Jeg løb imod to mennesker der luftede hun i retning mod mig på fortovet. Da jeg kom forbi dem, løb hunden efter mig. Hunden var endda i en af de snorer der er uendeligt lange, så jeg blev tvunget til, at løbe en stor bue for, at undgå hundebid.

Hunde bør altid holdes i en tydelig snor, der ikke er længere end 2 meter.

Endomondo og Garmin er dog ikke enige om distancen; men da Garmin har de bedste data vælger jeg, at bruge dem i dag.

Distance: 4,01 km.
Tid: 16:23 minutter
Gennemsnit: 4,05 min/km.
Kalorier: 299
Puls: 166, maks: 182
Trænings effekt: 3,2

Mellemtider: 4:04, 4:12, 4:01, 4:02

Det er sådan set ganske godt. Jeg følte ikke, at jeg pressede tempoet op; men jeg løb alligevel nogle gode mellemtider. Det er dog skidt, at min puls når så højt op samt, at jeg skal løbe mere end 10 gange så langt – dette efter, at have svømmet distancen i åbent vand samt cyklet 180 km. (samme distance som den lange udgave af Fyen Rundt).


Skriv et svar