Træningspas med spinning og løb

Spinning og løb: Dagen startede med, at jeg cyklede 5 km. til spinning for derefter, at løbe 6 km.

Desværre havde jeg glemt, at jeg slet ikke er i form til så hård træning (brick-session). Jeg har ikke løbet 6 km. siden marts (dvs før jeg brækkede hoften). Jeg har kun løbet 5 km. to gange siden 8. maj så allerede dermed var jeg presset, at jeg så havde været til spinning før gjorde, at mine lægmuskler sagde fra.

Skønt jeg sluttede med, at løbe nogle meter langsomt og også skulle cykle 5 km. hjem fra fitnesscentreret, så var mine lægmuskler ømme. Så da jeg kom til fysioterapi 1,5 time efter, fik de også en hurtig gang “massage”.

Golf: Det lykkedes mig endelig i dag, at vende tilbage til golfbanen; men det skulle jeg måske ikke have gjort, for jeg fik ondt i højre skulder af, at slå bolde ud over driving range. Øv!

Kajak: Endelig sluttede dagen med redningsøvelser i kajak. Der var selvredning med pagajpose og cowboyredning. Vi lavede eskimoredning (mig for første gang), makkerredning samt vi skulle lave H-redning; min min pagaj brækkede over, da min makker var på vej op, og dermed røg også jeg i vandet. Min pagaj er kun en uge gammel!

Ro kajak er skønt!


Skriv et svar