Triatlon træning: 100 km cykling + 5 km løb

Cykling: For første gang i år cyklede jeg med OTK. Da det var første gang i år og taget ugens træning i perspektiv valgte jeg, at cykle med gruppe 2 (den langsomme gruppe).

Turen var som sådan ikke speciel interessant; men på et tidspunkt cyklede vi på en lang lige vej, der steg lidt. Og langt foran kunne jeg se nogle ryttere, så jeg bad om tilladelse til at lege, og cyklede dem op. Da jeg indhentede dem, viste det sig at være cykelryttere i gang med et motionsløb.

Da var ved at være tilbage valgte jeg, at cykle lidt ekstra sådan, at jeg kom over 100 km. for anden gange i år. Der var kun cyklet få kilometer inden, jeg ramte en gruppe fra cykelløbet igen – muligvis var nogle af dem endda de samme folk. Jeg holdt mig bagved dem indtil, der opstod en splittelse, så cyklede jeg forbi de tre/fire sidste og fulgte så den anden gruppe indtil, de drejede væk.

På vejen hjem fra Vissenbjerg kom jeg lige forbi en sidevej, da endnu en gruppe fra cykelløbet dukkede op og så cyklede forbi. Så i alt ramte jeg et cykelløb tre gange i dag på min cykeltræning.

Afstand: 106,48 km
Tid: 4:09:42
Gnsn. hastighed: 25,6 km/t
Højdeforøgelse: 540 m
Kalorier: 1.892 C

Video om autisme og vacciner

Løb: Efter dages cykling trak jeg cykeltøjet af mig, trak en t-shirt og løbesko på, og løb 5 km. for, at træne triatlonspecifik. Det var skønt at løbe i den varme sol. Jeg var vist heldig med, at lægge roligt ud, så jeg undgå de smerter, som kan forekomme når man lave brick session.

Afstand: 5,01 km
Tid: 20:40 minutter
Gnsn. tempo: 4:07 min/km
Højdeforøgelse: 7 m
Kalorier: 434 C

Samlet bød ugen på 24 km. løb samt 322 km. landevejscykling. Mine ben er ømme/trætte nu skal de have lov til, at slappe lidt af.


Skriv et svar