Triatlon træning i fitnesscenter

Løb: Eftersom aircondition ikke virker i fitnesscentret, måtte jeg starte med mine 3 km. løb, da jeg vidste, at jeg efter spinning ville være for dehydreret til, at løbe.

Jeg startede ud med 14,0 km/t. = 4:17 min/km. Ved 2,5 km. satte jeg farten en smule op og det gjorde jeg et par gange mere sådan, at jeg sluttede med 17 km/t. Jeg løb de tre kilometer på 12:53.

Puls: 171
Makspuls: 188
Kalorier: 230

Video: Terry Crews viser hvordan man laver Euro Training i det lokale fitnesscenter

Spinning: Spinningen gik lidt bedre i dag end i går – fordi spinninginstruktøren havde åbent en sidedør – men jeg blev alligevel hårdt ramt, af svedtab, og vaklede lige lidt efter timen.

Jeg prøvede i øvrigt noget nyt til spinning i dag. Jeg kastede op! Den afsluttede sprint var åbenbart så meget for mig, at mit sidste måltid valgte, at returnerer til munden. Heldigvis nåede jeg, at lukke munden og havde endnu vand til, at skylle ned igen.

Det er et godt eksempel på, hvorfor man skal spise senest to timer inden fysisk anstrengende motion. Jeg havde spist tættere på i dag. Du skal ikke spise inden spinning.

Tid: 46:51 minutter
Puls: 158
Makspuls: 189
Kalorier: 669

Romaskine: Efter spinning og endnu en flaske vand drukket, testede jeg mit niveau på romaskine. Det er meget, længe siden, jeg sidst brugte en romaskine. På 10 minutter roning med niveau 10 nåede jeg 2662 meter.

Puls: 171
Makspuls: 177
Kalorier: 170


Skriv et svar