Ultrakort brick-session

Cykling: Endnu en dag med et time på mountainbike, og igen i dag kørte jeg lidt på opdagelse; men jeg pressede mig ikke i dag. Dagens cykling var rolig cykling for, at holde kroppen igang. Eller som det føles, få gang i min krop igen.

Løb: Efter cykelturen tog jeg jakke af og løb med to par cykelbukser med ble (indlæg) 1 km. Det er ikke så rart, at løbe med sådanne indlæg imellem benene. Jeg synes ikke ligefrem, at løbeturen gik godt. Jeg er ikke i løbeform.

Så hurtigt mister du formen Af Thomas Nolan Hansen

Svømning: Jeg var også til svømning, selvom jeg var faldet i søvn på sofaen. Til svømning fandt jeg lidt tilbage i distancesvømning; men jeg svømmede dog næppe mere end 250 meter inden jeg gav op og holdt pause i ca 30 sekunder – stærkt forpustet.

Jeg fik også lavet nogle vendinger. Jeg er ikke sikker på, hvad der gik galt, men jeg kom for langt under vand flere gange, muligvis har det været fordi, jeg har været for langt fra kanten inden jeg vendte rundt.


Skriv et svar