Vandring langs Odense Å

Vandring: Jeg elsker Odense Å – især når solen skinner. I dag var der både de lysegrønne blade der er frisk udsprunget og solskin, så jeg ville bare løbe, løbe, løbe; men jeg er skadet i knæet, så jeg måtte nøjes med, at vandre langs Odense Å.

Odense Å den 26. april 2012

At jeg var på vandring langs Odense Å betød, at jeg havde mulighed for, at stoppe op og fotografere lidt. Se de skønne billeder, nu håber jeg, at alle kan forstå, hvorfor jeg gerne løber mange kilometer hver uge, og at jeg ikke har noget imod, at løbe samme rute dag efter dag.

Odense Å den 26. april 2012

Rent træningsmæssigt giver vandring intet. Det er spild af tid. Det eneste som vandring giver er kalorieforbrænding, så har du brug for, at forbrænde nogle kalorier, så gå en tur; men hvis du vil være sundere så løb.

Afstand: 11,30 km.
Tid: 1:54:15
Gnsn. tempo: 10:06 min/km
Højdeforøgelse: 37 m
Kalorier: 426 C
Gnsn. puls: 81 bpm
Maks. puls: 95 bpm
Training Effect : 1,0

Verdens største losseplads laves til park. Videnskabens Verden.


3 Responses to Vandring langs Odense Å

Skriv et svar