Vanedyr

Den seneste tid har jeg været til spinning om morgenen, typisk tirsdag og fredag. Igen og igen starter jeg bilen og kører til spinning på trods af, at hvis jeg kommer lidt for tidligt af sted (som i dag), så holder jeg i kø mange minutter og der er ikke andet end 6-7 km. og de kalorier jeg forbrænder på den cykeltur, vil jeg have godt af. Men det er blevet en vane, at tage bilen.

I lang tid spiste jeg hver morgen en teskefuld torskelevertran. Det var vane. Så stoppede jeg med, at spise torskelevertran, og så blev det vanen. Nu er jeg så tilbage med anden dag på stribe med, at spise min torskelevertran, jeg håber det bliver vanen igen. Torskelevertran er i øvrigt det eneste “kosttilskud” jeg spiser. Al anden mad og drikke er i “naturlige” forekomster.

Jeg tænker på, at når det tilsyneladende er så let, at skifte vaner, så burde jeg være bedre til, at motivere sofakartofler samt overvægtige mennesker til, at motionerer mindst 30 minutter om dagen.

Selvom du dyrker motion en halv time om dagen, er det ikke ligegyldigt, hvad du laver de resterende 23-og-en-halv-time. En ny rapport fra Vidensråd for Forebyggelse viser således, at hvis man bruger for meget tid med bare at sidde ned, kan det øge risikoen for livsstilssygdomme.

Vi sidder for meget ned DR Sundhed

Spinning: Endnu en morgen med spinning; men den var ikke god i dag. Jeg kom til, at sidde på en spinningcykel, hvor belastningsskruen var svær at dreje; muligvis har det gjort, at jeg ikke havde nok belastning på cyklen og ikke fik mig selv presset nok undervejs i timen.

Scientology ejer mursten for 320 millioner kroner

Kajak: Inden jeg gik i kajakken i går, havde jeg mødt en kajakroer, som jeg aftalte med, at vi skulle ro sammen i dag; men det var nok dumt, da jeg skal i konkurrence i morgen og dermed kan få alvorlige problemer med mine trætte arme.

Vi roede en kortere tur end jeg egenlig gerne ville for, at jeg skal spare mine arme lidt inden i morgen. Jeg håber naturligvis på, at det går; men helt klart en fejl fra min side; og det kan være, at jeg må udgå i morgen.

Distance: 7.06 km
Varighed: 1t:30m:08s
Gns. hastighed: 4.7 km/t
Max. hastighed: 7.1 km/t
Kalorier: 630 kcal


Skriv et svar