Velklædt med jakkesæt

I dag gik vi tre venner sammen i oprør imod dårligt tøj. Vi iklædte os jakkesæt, tog til håndbold og senere på en lille take-away restaurant. Jeg har desværre ingen foto af mig selv, da det var mig, der var fotografen.

Tag dit jakkesæt på og husk et godt ur.

Barney Stinson – Suit

Cykling: Dagens motion blev til 24 km cykling i byen på min mountainbike. Jeg ville cykle på min racercykel; men desværre er sadlen gledet ned, og “skruen” der skal løsning er rustet og mørket (kan jern mørne) så meget, at den smuldrede, da jeg forsøgte at løsne. Dermed skal min cykel igen på værksted for, at jeg kan bruge den. Det er hver gang, at jeg vil cykle en tur på cyklen, så skal den på værksted. Øv, øv!

Afstand: 24,31 km
Tid: 58:55

Gnsn. hastighed: 24,8 km/t
Maks. hastighed: 41,7 km/t
Højdeforøgelse: 98 m
Gnsn. puls: 142 bpm
Maks. puls: 180 bpm


Skriv et svar