1000 kalorier crosstrainer

Crosstrainer: Jeg havde glemt mit pulsbælte og pulsmåler i dag, så jeg måtte benytte det indbyggede system på crosstraineren i fitnesscentret.

crosstrainer

Det blev til 1000 kalorier på 47:01 minutter!

Til sammenligning trænede jeg på en maskine, hvor en mand stod ved siden af. Han havde været i gang omkring 3-4 minutter inden jeg begyndte. Jeg havde indhentet hans kalorier inden, jeg nåede 300. Da han stoppede ved 500 var jeg tæt på 600.

På et tidspunkt undervejs tror jeg, at jeg forbrændte 14 kalorier på den tid, han forbrændte 10.

Da han stoppede kiggede jeg rundt til andre. Jeg kunne tydeligt se en ung kvinder. Hendes hastighed var omkring 8 km/t, mens min næsten konstant var mindst det dobbelte (17 – 20 km/t).

Jeg mangler andre seriøse, at træne med i fitnesscentret. Jeg bliver ikke presset nok, når jeg er så meget bedre end de andre.

Desværre kunne jeg ikke komme til, at benytte romaskinen i dag. Efter styrketræning ville jeg starte på romaskine, men der var optaget. Da jeg var helt færdig i kroppen efter brug af crosstrainer, var de to funktionelle romaskiner i fitnesscentret igen begge optaget.

Der er en tredje romaskine i fitnesscentret; men det har været ødelagt i over en uge.


Skriv et svar