170 km cykling uden energi

Cykling: I dag blev det til en cykeltur på 170 km uden påfyldning af energi på kroppen undervejs.

Jeg cyklede ca 85 km. med gruppe 2 hos OTK, hvorefter jeg cyklede for mig selv de sidste 80 km. Jeg havde håbet, at der var medlemmer af klubben, der ville være med til, at cykle en lang tur, hvor vi fik lidt hyggeligt, at spise; men ak! Der var ingen friske, så jeg måtte cykle de sidste 80 km. alene. Da jeg ikke følte sult blev der ingen stop for, at købe mad undervejs.

rutekort cykling

Grafik: rutekort 170 km cykling

Sjovt nok gik de sidste 80 km. cyklet alene hurtigere end de kilometer, som jeg cyklede med følgeskab fra klubbens medlemmer. Underligt!

Da jeg cyklede med de andre var der desværre et styrt i dag. Skidt!

Brug hovedet, spar med LED-pæren. Klik og gør en god handel.

Afstand: 170,18 km
Tid: 5:41:47
Gnsn. hastighed: 29,9 km/t
Maks. hastighed: 54,7 km/t
Højdeforøgelse: 1.141 m
Kalorier: 2.663 C

Vejr:
11℃, føles som 11℃
14 km/t V vind
Fugtighed 87%


Skriv et svar