5 timer effektiv motion på 12 timer

Så ramte jeg endnu engang, hvor planlægningen af motion gik i vasken. Jeg har kørt fra træning til træning fra klokken 10 til 22. Dagen startede med en tur i fitnesscenter, hvor jeg skulle nå coretræning, romaskine samt lidt crosstrainer inden min ven kom og vi skulle til spinning.

Indendørs romaskine: Jeg fotograferede dagens resultat fra romaskinen. Det skal jeg vist gøre lidt mere. Der er flere informationer på det display ned jeg plejer, at lægge mærke til… og kan huske fra gang til gang. Ofte har jeg blot kigget på den samlede distance roet over de 10 minutter.

Romaskine statistik

Foto: Romaskine statistik

Jeg har også kigget på tiden for 500 meter roning; men kan ikke huske om jeg nogensinde har bemærket, hvad mit gennemsnit er blevet. Det tal skal jeg være mere obs på.

Oppe i højre hjørne står der hvor mange bevægelser der er i minuttet. Det opdagede jeg først sidste gang, jeg brugte romaskine. Dét skal jeg også kigge lidt på, dog er tiden for 500 meter bedre.

Tid: 10:13 minutter
Kalorier: 188 C
Gnsn. puls: 175 bpm
Maks. puls: 188 bpm
Gnsn. puls: 90 % af maks.
Maks. puls: 96 % af maks.
Training Effect: 3,2

Crosstrainer: Det var hensigten, at give den gas på crosstrainer; men desværre spillede fitnesscentret elendig, langsom musik, så jeg havde svært ved, at give den gas.

Tid: 15:04 minutter
Kalorier: 256 C
Gnsn. puls: 161 bpm
Maks. puls: 187 bpm
Gnsn. puls: 83 % af maks.
Maks. puls: 96 % af maks.
Training Effect: 3,2

Spinning: Alle børnene var til spinning,
undtagen Henning, var blev kørt over af en lemming.

Tid: 1:15:01
Højdeforøgelse: 45 m
Kalorier: 1.117 C
Gnsn. puls: 154 bpm
Maks. puls: 185 bpm
Gnsn. puls: 79 % af maks.
Maks. puls: 95 % af maks.
Training Effect: 4,2

Kajak: Udover aftalen om, at tage til spinning, havde jeg en anden aftale om, at jeg skulle ro en tur i kajak. Det havde jeg glemt inden jeg kom i fitnesscenter. Det blev en god tur, jeg udforderede mig selv i turkajak. Blev overrasket over en “tsunami” skabt af en stort skib.. men vi klarede bølgerne uden, at falde i vandet.

Afstand: 13,28 km
Tid: 2:01:17
Gnsn. hastighed: 6,6 km/t

Svømning: En smule aftensvømning for lige, at fuldende dagen. Jeg havde mandag lovet, at tage nole handpladdles med til svømning sådan, at der var én der kunne låne/prøve dem. Desværre dukkede han ikke op til svømning i dag.

Afstand: 1.225 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 31:18 minutter
Gnsn. tempo: 2:18 minutter/100 m
Samlet svømmetag: 630


Skriv et svar