Årets første tur i korte ærmer

Cykling: Endelig blev det dagen, for årets første cykeltur i Danmark iført korte ærmer på arme og ben.. og jeg elskede det! Lige fra start boblede jeg, af glæde. Jeg var ovenud lykkelig, da jeg mærkede Solen.

2013-05-17 cykelrute

Grafik: 2013-05-17 cykelrute

Undervejs havde jeg stop ved kirkegården i Søndersø for, at fylde vand på en vandflaske, stop på tankstation i Bogense for, at købe en cola – ekspedienten var så venlig, at han hældte min cola over på min cykelflaske da jeg fortalte, at han flasken igen med det samme. Det er service! Det blev også til to tissepauser.

Afstand: 127,36 km
Tid: 4:14:24
Gnsn. hastighed: 30,0 km/t
Højdeforøgelse: 1.542 m
Højdereduktion: 1.542 m
Min. højde: -1 m
Maks. højde: 134 m
Kalorier: 2.525 C
Gnsn. puls: 131 bpm
Gnsn. puls: 67 % af maks.
Maks. puls: 176 bpm
Maks. puls: 90 % af maks.
Træning effekt: 3,1

Neil DeGrasse Tyson

Løb: Efter 2,5 time på sofaen spisende imens jeg så video – bl.a. den oven over her, så skiftede jeg til løbetøj og løb 5 km. … fortsat i sol og varme. Desværre tabte jeg mine nøgler undervejs, og da jeg hørte høj musik (min iPod har ingen knap til, at skrue ned for lyden (elendigt produkt)) hørte jeg ikke, da jeg tabte nøglerne og opdagede det først, da jeg var hjemme igen.

Så måtte jeg ellers gå hele ruten i gennem. Det viste sig, at mine nøgle var faldet på asfalten cirka 50 meter fra, hvor jeg var længst væk hjemme fra, så da der ingen kort vej var tilbage, blev det til 4 km. vandring direkte efter løbeturen og inden min aftensmad.


Skriv et svar