Assens rundt om Bågø i kajak

Kajak: Jeg blev presset ud over, hvor jeg synes det var sjovt, da jeg i dag roede fra Assens til Bågø. Vinden gav bølger, der kom skråt ind bagfra. Jeg var meget lidt glad for situationen og jeg opgav da også, at ro direkte ud til den sydvestlige hjørne af Bågø ved havnen, i stedet roede jeg ind til øen, hvor vinden førte mig.

Da jeg kom tæt på Bågø fulgte jeg kysten rundt om havnen (glemte at fotografere det fine velkomstskilt) og søgte lidt ly for vinden på Bågøs vestkyst. Der var da også lidt læ; men vi skulle ikke ro langt inden der igen var kraftig blæst på krop og kajak.

Assens til Bågø i kajak

Grafik: Fra Assens til Bågø og rundt i kajak

Vi holdt spisepause ved den lille “ekstra ø” ved Bågøs nordvestlige ende. Det var et tiltrængt hvil. Desværre havde jeg i dag besluttet, hverken at lave til, tage sodavand eller mine hjemmebagte boller med på turen. Jeg havde i stedet en “tun ris-ret” fra Lidl med som mad. Det var noget modbydeligt noget dækket i en masse olie.

Udover denne tun-ting havde jeg to æg som jeg spiste på øen samt to æbler, hvoraf jeg spiste det ene lige efter sådan, at jeg fik renset smagsløgene. Inden vi fortsatte turen i havkajak rundt om Bågø.

Den efterfølgende distance retur til Assens blev ikke mindre hård. Nu var det i kraftig modvind og det var et kryds på mindst 4 km. Vinden hjalp dog til, at det blev ekstra langt fordi den konstant førte os

Distance 22.81 km
Varighed 3t:43m:20s
Gns. hastighed 6.1 km/t
Max. hastighed 15.9 km/t
Kalorier 1718 kcal
Væskebalance 2.17L
Min. højde 33 m
Max. højde 78 m
Højdemeter op 40 m
Højdemeter ned 41 m
Vejr Delvist solskin

En time 8,07 km
1 km 5m:41s. Ny personlig rekord! – det er en forbedring på 0m:13s .
1 mile 10m:07s
5 km 36m:21s
5 miles 59m:47s
10 km 1t:16m:47s
10 miles 2t:37m:14s


Skriv et svar