Av mine knæ

Løb: Jeg skulle faktisk løbe 11 eller 12 km. i dag; men mine knæ havde det mindre godt i går, så jeg var indstillet på, at korte lidt af turen. Det var godt, for begge knæ brokkede sig under dagens løbetur. Det er snart to år siden, jeg fik de første knæproblemer, som i større eller mindre grad, har været efter mig lige siden.

Det bedste måde, at udtrykke det på, kan ses af en scene fra den fantastiske tv-serie: The Wire

Spinning: Jeg var til 1,5 time spinning i klubben, hvor Garmin Forerunner 610 i flere omgange nægtede, at måle min puls!

Svømning: Efter spinning fortsatte jeg til svømning, hvor jeg klarede 35 minutter inden vandet drukket til spinning skulle ud igen.


2 Responses to Av mine knæ

  1. Hej Malene, tak for din kommentar.

    Jeg har gået til fysioterapi for mine knæ i to år…
    Sidste år fik jeg en henvisning fra egen læge til ortopædkirug om en scanning af knæ. Efter tre måneders ventertid kom jeg til ortopæden… som ingen scanning foretog; men lavede samme undersøgelse af mit knæ som den praktiserende læge havde foretaget.

    Næste gang jeg kommer i friluftsbutik kigger jeg nærmere på Suuntos ure.

Skriv et svar