Bibob Telenor mobilnet stinker

Jeg har siden marts været kunde hos Bibob, der er et selskab ejet af Telenor og benytter af Telenors mobilnet. Det har været en lang frustrationsperiode at være kunder hos Bibob/Telenor.

Den startede i med, at jeg var på Lanzarote, da jeg skiftede teleselskab til Bibob. Det betød ingen dækning i en uge, fordi der ikke var åbnet for udlandstelefoni. Det vidste jeg dog ikke dengang.

I april var jeg i London for, at løbe London Marathon. Her opdagede jeg efter et par dage, at min telefon var uden dækning. Heldigvis kunne jeg skrive en besked hjem over Internet via trådløst wifi fra en cafe. Men en lille uge uden mobil.

I pinsen var jeg på kajaktur med teltovernatning på Fyns Hoved. Det mobilnet Telenor har er uden dækning på Fyns Hoved, så igen var jeg afskåret fra, at benytte min telefon. Aaargh!

Da jeg i juli var kørte i Tyskland for, at komme til Frankfurt Sparkasse IRONMAN European Championship opdagede jeg undervejs, at min telefon ikke virkede, hvilket jeg var meget utryg ved eftersom, at jeg kørte i bil 840 km. hver vej og derfor gerne ville kunne ringe efter assistance, hvis jeg blev indblandet i et uheld.

Jeg kan godt få udlandstelefoni hos Bibob, det koster blot 70 kr for oprettelse alene plus forbrug.

Her i oktober var jeg så igen på kajaktur til Fyns Hoved (dog sovende i hytte denne gang); men igen: Ingen dækning. Og så var det, at jeg kom til at huske de mange frustrationer over, den manglede dækning hos Bibob/Telenor.

Nu har jeg bestilt flytning til et dyrere selskab; men til et mobilnet med bedre dækning end det, som Bibob/Telenor tilbyder sine kunder.

Jeg skal nemlig ro meget mere i kajak langs de danske kyster, hvor Telenor åbenbart ikke gider dække. Jeg håber bl.a. at komme til udlandet flere gange det nærmeste år, inkl. to uger til Norge, to uger til Spanien, Abu Dhabi samt til såvel Tyskland samt England.


Skriv et svar