Blev træt på en stille dag

Jeg skulle have en stille dag, med morgensvømning og en løbetur. Jeg overvejede meget om hvorvidt jeg skulle på dykkertur eller to en aftentur i kajak. Det blev kajak, da vandet fortsat er koldt i havet og jeg skulle have været i våddragt, hvis jeg dykkede.

Svømningen gik fint. Jeg svømmede fire omgange i Davinde sø, det ved jeg ikke om jeg før har gjort, jeg tror det ikke. Da jeg kom hjem fra svømning og spiste min morgenmad så jeg, at der var andre der skulle ro en tur først på eftermiddagen. Jeg besluttede at udskyde løbeturen endnu mere og ro turen i kajak. Imens jeg ventede på, at det blev tid til, at ro i kajak faldt jeg i søvn (heldigvis havde jeg sat uret til at ringe).

Middagsmaden blev sløset. To stykker rugbrød med nøddecreme samt et færdigkøbt grovbrød (flute) med ost, smør og nøddecreme. Mad der mangler næring til sport; men hurtigt.

Kajak: Skøn tur igen i dag. Jeg elsker, at ro kajak!

Distance 9.71 km
Varighed 1t:44m:37s
Gns. hastighed 5.6 km/t
Max. hastighed 8.9 km/t
Kalorier 802 kcal
Væskebalance 0.46L

Løb: Straks efter min rotur skiftede jeg til løbetøj da jeg kom hjem og løb af sted i den varme eftermiddagssol. Jeg havde drukket for lidt på kajakturen til den lange varme løbetur, og da jeg kun stoppede undervejs til en meget lille mundfuld vand, var jeg nok lettere dehydreret da jeg kom hjem.

Da jeg havde besluttet, at lave lasagne til aftensmad tog det for lang tid inden, jeg fik noget ordentligt føde efter al dagens sport. Jeg spiste nogle kiks med hvid chokolade imens jeg lavede min aftensmad; det hjalp men er jo ernæringsløst.

Resten af dagen har jeg været træt/udkørt. Skidt på en dag, hvor jeg skulle komme mig lidt efter turene søndag og tirsdag samt lade op til turen i morgen.

Afstand: 16,01 km
Tid: 1:14:45
Gnsn. tempo: 4:40 min/km
Højdeforøgelse: 77 m
Kalorier: 1.233 C


Skriv et svar