Cup svømming

Svømning: Det var blevet tiden for min tredje deltagelse i svømmekonkurrencen i OTK cuppen. Distance: 1500 meter på kortbane, to personer deles om én bane.

Første år svømmede vi fem på én banen og jeg måske 50 meter for kort. Sidste år fik jeg vand i brillerne meget hurtigt; men svømmede videre skønt jeg næsten intet kunne se og jeg ramte mange gange hovedet ind i banetorv når jeg vente rundt. I år skulle det være anderledes.

Imens vi ventede på, at det blev vores tur til at svømme kom beskeden om, at vi skulle være tre på banen. Så nu skulle vi svømme i ring modsat side om side, som man plejer at gøre og som de fleste gjorde. Øv!

Jeg kom fint fra start, fik skabt lidt hul og så, at de to andre fik lagt sig lige efter hinanden sådan, at nummer to trak tredje manden på banen.

Efter ca 950 meter rykkede nummer to, efter 1100-1150 meter ramte han mig første gang under fødderne og jeg ventede nu på, at han ville overhale. Det gjorde han ikke, men vendingerne blev noget rod fordi, jeg skulle kigge efter, om han var på siden af mig, eller om jeg kunne foretage almindelige vending midt på svømmebanen (sort streg).

På de sidste 25 meter ind indhentede jeg tredjemanden som jeg så svømmede på siden af ind til min afslutning. Tiden 27:17. Dejligt, det er 1:11 hurtigere end sidste år.

Så kom skuffelsen. Vi havde svømmet for kort. Skønt der var andre på kanten som satte mærke for hver 50 meter, så var deres optegnelse kikset. 50 eller 100 meter. Nok 50 meter, men Garmin Forerunner 910XT målte distancen til 1425 meter. Jeg kan dog se på mellemtiderne, at den ene mellemtid er cirka dobbelt så langsom som de andre og siger 56,01 sekunder på 25 meter.

Det blev foreslået, at vi ligger 1 minut på dagens sluttid (skønt ingen 50 meter distancen blev svømmet på 1 minut, alle blev svømmet på under 1 minut).

Jeg har nu deltaget tre gange i konkurrencen tre gange, tre gange har der været problemer med distancen. Øv!

Heldigvis er min registrede tid blevet lavere hver år. Såfremt jeg holder mig fra skader og svømmer to gange gange om ugen, så forventer jeg også, at jeg svømmer hurtigere om et år (såfremt jeg deltager).

Afstand: 1.425 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 27:17 minutter
Gnsn. tempo: 1:55 minutter/100 m
Kalorier: 358 C
Gennemsnit effektivitet: 43
Gennemsnit SWOLF: 43
Gennemsnit svømmetag: 14 / længde
Samlet svømmetag: 822


Skriv et svar