Cykling i solskin og regnvejr

Cykling: Denne cykeltur startede ud i høj flot solskin og medvind. På vejen hjem fra Nyborg var der strid modvind… og så blev det modbydelig regnvejr lidt efter jeg var cyklet gennem Nonnebo.

Kerteminde

Foto: Kerteminde

Det blev en underlig tur, hvor jeg på vejen ud i medvinden cyklede over 42 km/t; mens jeg på turen hjem i modvinden var nede på, at cykle kun 16 km/t. Jeg var helt knust af vind og kulde. Der var mælkesyre i mine ben.

cykelrute

Grafik: 111 km cykelrute

Distance 111.74 km
Varighed 3t:49m:11s
Gns. hastighed 29.3 km/t
Max. hastighed 47.5 km/t
Kalorier 4492 kcal
Væskebalance 2.98L
Min. højde 37 m
Max. højde 71 m
Højdemeter op 184 m
Højdemeter ned 184 m

Kajak: Det blev endnu engang en rotur til Klintebjerg Havn med de nye roede fra Odense Kajakklub, der skal friros. For mig var det rart, at det var vind; men den ene roer havde sine problemer, så på turen hjem “mandsopdækkede” jeg roede ved, at ro bagved sådan, at hvis der var virkelig kom problemer, så var jeg placeret sådan, at jeg kunne hjælpe til med det samme.

Distance 10.03 km
Varighed 2t:01m:38s
Gns. hastighed 4.9 km/t
Max. hastighed 9.6 km/t
Kalorier 936 kcal
Væskebalance 0.86L


One Response to Cykling i solskin og regnvejr

Skriv et svar