Cykling på Fjordens dag

Det var lidt besværligt, at afgøre hvad jeg skulle lave i dag. Det var Fjordens dag, som lokkede med liv på og langs Odense Fjord, så en langtur i kajak ville være anderledes end de mange andre dage; men at ro kajak forbrænder meget få kalorier.

Fjordens dag cykelrute

Fjordens dag cykelrute

Derfor blev det i stedet til cykling med OTK. Dog var vi allerede retur i Odense på under 60 km., så jeg besluttede selv, at cykle til Munkebo (Havn) og se lidt på de ting der der foregik i forbindelse med Fjordens dag.

Da jeg kom hen til Munkebo cyklede jeg dog til, at starte med forbi Munkebo Havn og dagens aktiviteter for, at cykle på Munkebo Bakke. Jeg har mange gange cyklet forbi skiltet i Munkebo, der peger imod Munkebo Bakke uden, at jeg har cyklet på den. I dag skulle det være. Det viste sig, at være kedeligt. En kedelig stigning ved noget parcelhusbyggeri et sving op imod en sten og grusbelagt parkeringsplads inden, det sidste stykke var samme elendige underlag til den den “seværdighed” der findes på toppen af Munkebo Bakke.

Fjordens dag

Foto: Desektion af blæksprutter ved Fjordens dag ved Bio Team SDU

Da jeg kom hen til Munkebo Havn trak jeg cyklen ind på område og kiggede lidt rundt, det mest interessante var Bio Team SDU, der havde nogle vanddyr fra Kertinge Nord og en biologistuderende, der fik overtalt to børn til, at rive næbet ud af blæksprutter efterfulgt af fjernelse af øjne m.m.

Afstand: 101,52 km
Tid: 3:44:46
Gnsn. hastighed: 27,1 km/t
Maks. hastighed: 56,5 km/t
Højdeforøgelse: 523 m
Højdereduktion: 482 m
Min. højde: -28 m flot garmin
Maks. højde: 74 m
Kalorier: 4.368 C


Skriv et svar