Danmark Svøm Langt

Jeg deltog i dag i arrangementet Danmark Svøm Langt og støttede det gode arbejde med, at svømme 6000 meter. Jeg har aldrig svømmet så langt før.

Jeg har nogle gange – to gange i år – svømmet 4000 meter i svømmehal, og jeg har to gange deltaget i 5 km. åbent vand svømmestævne; men da har jeg brugt våddragt. Så det var langt mere end jeg tidligere havde svømmet, som jeg præsterede, at svømme i dag.

Danmark Svøm Langt

Jeg blev træt i både arme og ben; men det var især fordi jeg fik ondt i venstre albue, at jeg stoppede dagens langdistance svømning.

Jeg svømmede 2700 meter inden første stop, hvor jeg gik op af vandet, satte mig på en stol og drak Dr. Pepper imens jeg holdt 6 minutter pause. Næste stop blev ved 4150 meter, da jeg skulle sige farvel til en veninde, der tog hjem efter, at hun have svømmet 3 km. Jeg havde et par ekstra stop i vandet, hvor jeg hilste og talte med to andre veninder, der også deltog. Vi svømmede dog alle på hver sine bane.

Arrangementet Danmark Svøm Langt er et samarbejde mellem Halinspektørforeningen og Dansk Svømmeunion.

’Danmark Svøm Langt’ er et breddetræf, hvor alle vandglade sjæle har mulighed for at få en dukkert og samtidig deltage i et landsdækkende arrangement, uden nødvendigvis at være medlem af en klub.

Alle, som møder op ved ét af arrangementsstederne og hopper en tur i vandet, modtager et diplom, som bevis for deltagelse i det folkekære arrangement. Samtidig er man med til at hjælpe den lokale klub tættere på de mange flotte præmier.

Danmark Svøm Langt er for alle.

Desværre også for brystsvømmere. Jeg fik mange spark m.m. fra dem, der svømmede brystsvømning.

Støt Børnehjertefonden


Skriv et svar