Gå dig slank!

Eftersom jeg hverken må løbe, tage til spinning, bruge crosstrainer eller løbe på rulleski, skal jeg i gang med lange vandreture. Det er længe siden sidst, men jeg gik i dag 6,74 km. Jeg troede, at ruten jeg gik var 8 km. så det var lidt skuffende, da jeg kom hjem og så, at der manglede 1250 meter. Men jeg er i gang i gen med vandreture.

Programmet for den næste uge eller to ser dog ikke så godt ud med hensyn til, lange vandreture; men jeg vil forsøge at få vandring med ind sammen med kajak og cykling.

Kajak: Jeg tog i dag for første gang en turkajak og roede alene! Jeg tog en CoastRunner, den model har jeg ikke prøvet før; men skulle være i sværhedsgrad imellem CoastLiner samt CoastFighter, som jeg begge har prøvet. Det gik uden, at falde i vandet; men det var på vej flere gange, især på hjemturen hvor jeg kom til, at kigge for langt efter en pram sådan, at jeg mistede balancen.

Afstand: 11,29 km
Tid: 1:22:56
Gnsn. hastighed: 8,2 km/t
Højdeforøgelse: 25 m
Kalorier: 277 C

Vandretur: Aften vandretur for, at komme i gang igen og forbrænde nogle kalorier. Nogle siger, at man forbrænder lige så mange kalorier ved, at gå som ved, at løbe.

Distance 6.74 km
Varighed 1t:13m:37s
Gns. hastighed 5.5 km/t
Max. hastighed 7.0 km/t
Kalorier 513 kcal
Væskebalance 0.75L
Min. højde 50 m
Max. højde 71 m


Skriv et svar