Gennemtæsket af vinden

Cykling: Dagens cykeltur var en grusom oplevelse, hvor jeg både cyklede i flot solskin, kraftig regn fra siden og kraftig vind, som pressede min fart under 18 km/t.!

På vejen ud kunne jeg godt mærke, at jeg havde vinden med mig; men jeg var ikke god til, at bruge medvinden til, at få fart på cyklen. På strækningen fra Mesinge til Kerteminde kom vinden fra siden og det regnede kraftigt – samtidig med, at jeg kunne se lys blå himmel forude. En underlig oplevelser. Det blæste så meget, at jeg havde et par situationer, hvor jeg ikke kunne holde cyklen.

Afstand: 80,19 km
Tid: 2:58:25
Gnsn. hastighed: 27,0 km/t
Højdeforøgelse: 672 m
Højdereduktion: 675 m
Min. højde: -2 m
Maks. højde: 26 m
Kalorier: 1.436 C
Gnsn. puls: 126 bpm
Maks. puls: 158 bpm
Gnsn. puls: 65 % af maks.
Maks. puls: 81 % af maks.
Træning effekt: 2,2

Fitness: Jeg var startet dagen i fitnesscenter, hvor jeg lavede rygøvelser, maveøvelser, armstrækninger samt træning på balancebræt. Det blev endda også til, at jeg gik 3 km. på løbebånd, hvilket tog 26:43 minutter.


Skriv et svar