Glamsbjerg Golfklub Crossløb

DGI idræt og fællesskab logo Løb: Jeg løb crossløb arrangeret af DGI Fyn der blev afholdt ved Glamsbjerg Golfklub. Ruten var dækket af sne og nogle steder is, men jeg havde desværre valgt, at lade mine crosssko være hjemme. For hvad skal man dog bruge crosssko til, da ikke crossløb. D’oh!

Jeg havde taget mine Mizuno løbesko på, som jeg ville løbe i; men nede ved starten valgte jeg, at skifte til mine Salomon vandresko (som nok er løbesko), da det lignede, at disse sko har lidt mere grib i underlaget.

Pga. sne, is, dårlige sko samt skade valgte jeg, at holde mig lidt tilbage i starten. Vist omkring fjerde række, jeg kunne dog godt se, at det vist var forkert med de små ældre kvinder omkring mig i starten; men da vi stod lidt tæt valgte jeg, at blive og forventede, at komme forbi ret hurtigt.

Desværre var starten ned og jeg var bange for fald, derudover var der kun lidt plads, så jeg kom ikke frem – faktisk blev jeg overhalet af andre, der var mere villige til, at myre sig frem. Således brugte jeg 1,5 km. på, at komme ud af den værste trængsel, hvorefter jeg kunne løbe lidt mere frit og hente ind på andre løbere, som havde været mere fornuftige i starten.

Jeg blev nummer 11 samlet og nummer tre i min gruppe, desværre har jeg et halvt døgn senere fundet ud af, at vi kun var 99 løbere. Nummer to løb 31,41 mens min officielle tid blev 31,56, i det jeg mistede 30 sekunder på den første kilometer løbet (se mellemtider længere nede), så ville jeg være blevet nummer to i min gruppe. Dagens nummer et er super hurtig, og jeg vil aldrig kunne nå ham, selv ikke uden skade – og nok heller ikke hvis han har en mindre skade.

Løbet var mit andet crossløb.

Løbet omkring Golfbanen i Glamsbjerg på den gamle hovedgård Krengerups jorder.
Vejret: -2℃ 6 km/t SSØ vind. Fugtighed 69%

Start og mål:
Glamsbjerg Golfklub
Krengerupvej
5620 Glamsbjerg

Arrangør: DGI Fyn

Pris: 30/35 kr
Der var hjemmebagt kage samt vand, kaffe og te efter løbet.

Afstand: 7,44 km
Tid: 31:55 minutter
Gnsn. tempo: 4:18 min/km.
Gnsn. hastighed: 14,0 km/t.
Højdeforøgelse: 83 m
Kalorier: 635 C
Gnsn. puls: 171 bpm
Gnsn. puls: 87 % af maks.
Maks. puls: 185 bpm
Maks. puls: 94 % af maks.
Træning effekt: 5,0

Mellemtider per kilometer løbet:
1 – 5 km.: 4:39, 4:10, 4:12, 4:23, 4:18
6 – 7 km.: 4:07, 4:13

Data via Garmin Forerunner 910XT.

Løbet var to omgange på omkring 3,7 km. på vej imod start/mål var der en sejl bakke, hvilket forklarer den langsomme fjerde kilometer samt de sidste meter ind imod mål, som dog ikke fremgår af kilometertiderne idet det ikke var en helt kilometer.

Spinning: Ud på eftermiddagen tog jeg i fitnesscenter, hvor jeg lavede en smule coretræning samt en time spinning.

Tid: 1:00:58
Højdeforøgelse: 107 m
Kalorier: 1.001 C
Gnsn. puls: 153 bpm
Maks. puls: 180 bpm
Gnsn. puls: 78 % af maks.
Maks. puls: 92 % af maks.
Træning effekt: 4,4

Data via Garmin Forerunner 910XT.


Skriv et svar