Grønlandsk rul til samme side

Kajak: I dag trænede jeg videre på, at lære, at rulle i kajak. Jeg har tidligere rullet hele vejen rundt med brug af padelflyder i stedet for pagaj. I dag skulle jeg videre i læringsprocessen.

Jeg startede med, at rulle med pagajflyder på armen, da jeg havde gjort det nogle gange, skiftede vi min arm ud med en grønlandsk åre, og satte padddelfylderen på den. Da jeg havde rullet ned og op til samme siden nogle gange med den fuldt oppustet, tog vi langsomt luften ud af pagajflyderen og til sidste rullede jeg adskillige gange ned og op til samme side (bagover).

Jeg forsøgte en gang eller to, at lave det fulde rul; men det kunne jeg ikke. Så jeg gik tilbage til øvelsen, hvor jeg ruller ned og op til samme side. Dette rul er nok til, at bestå EPP 3 i havkajak. Så det er godt.

Under alle dagens øvelser havde jeg dykkermaske på. Det er meget almindeligt, at øve rul med dykkermaske eller svømmebriller på, så det vil jeg fortsætte med.

Svømning: Til svømning i dag svømmede jeg cirka 2000 meter og sluttede af med, at dykke til bunden af svømmehallen. De første gange dykkede jeg på bunden iført mine svømmebriller. Da dagens svømmehal er 20 cm. lavere end der, hvor jeg dykkede ned i torsdags, var det en fin start på min viderede øvelse i dykning. Det blev også til tre gange dyk til bunden af svømmehallen i Højme (3,6 m) UDEN brug af svømmebriller i dag.

Sikken en dag jeg har haft :-)


Skriv et svar