Hvorfor 42?

Hvorfor står der 42 på din pullbuoy? Hvorfor står der 42 i din halskæde? Hvad betyder 42?

Det er fordi, at da nogle små drenge gjorde nar af Guds skaldede profet Elisa, sendte Gud den alvidende og almægtige to bjørne som dræbte 42 drenge. For Gud er kærlighed!


Derfor 42

“Derfra drog han (Elisa) op til Betel. Mens han var på vej op, kom nogle små drenge ud fra byen. De gjorde nar af ham og sagde: »Kom herop, skaldepande, kom herop, skaldepande!« Han vendte sig om, så på dem og forbandede dem i Herrens navn, og ud af skoven kom to bjørne og rev toogfyrre af drengene ihjel.”

Bibelen: Anden kongebog, kapitel 2,23-24

Dagens træning var coretræning i fitnesscenter, efterfulgt af cirka 10 minutter på crosstrainer, 40 minutter i cykelbiograf uden lyd (der var pause i spinning videoerne og jeg havde glemt min musik).

Dagen sluttede af med svømning, hvor jeg endnu engang kunne konstaterer Garmins mangler. Mit Garmin Forerunner 910XT ur sagde, at jeg havde svømmet 2300 meter; men en af de andre på banen havde talt, at jeg kun havde svømmet 2000 meter.


Skriv et svar