Intervaltræning i fitnesscenter

Det er ukorrekt, at påstå jeg overrender fitnesscentret i denne tid; men der er mange i centret når jeg kommer der.

Jeg startede med, at lave coretræning (planke, sideplanke, mavebøjninger). Uden stærk mave og ryg er det svært, at løbe, svømme, cykle og være god til langrend. Så coretræning skal der til skønt, det er kedeligt.

Crosstrainer: Jeg lavede igen i dag intervaltræning på crosstrainer modsat i sidste uge, havde jeg i dag pulsur på.

Intervaltræning pulsgraf

Træningen var cirka det samme. 30 sekunder fuld gas, afslappende løb imens jeg genvandt kræfter og pulsen faldt. I alt 10 gange gav jeg den gas, så det var kun 3 minutter. Alligevel føles mine ben helt eksede efterfølgende og sveden drev af mig.

Selv timer efter træningen kan det mærkes i benene, at have lavet denne form for intervaltræning.

Lidt teknisk vedledning til intervaltræning på crosstrainer:
Jeg startede på niveau 8. Intervallerne bliver “løbet” i niveau 14, mellemstykkerne mellem niveau 10 og 12 alt efter, hvor smadret jeg var.

Tid: 31:22 minutter
Kalorier: 602 C
Gnsn. puls: 168 bpm
Gnsn. puls: 86 % af maks.
Maks. puls: 189 bpm
Maks. puls: 97 % af maks.
Træning effekt: 4,8

Løb: Løbetræning med klubben skulle være bakkeløb (intervaltræning); men området var så dækket af sne – både vejbane og fortorv – så vi løb hen på Langesøstien, hvor vi lavede intervaltræning ved, at vi løb 2 km ud med øget hastighed per 500 meter. Så holdt vi 1 minut pause. Og løb retur igen.

Tredje og fjerde tur løb jeg og en anden kun 1,5 km. De andre vi havde med på de første 4 km. var løbet hjem; men så sludrede vi blot på de tre kilometer vi løb sammen.

Afstand: 12,01 km
Tid: 1:05:09
Tid i bevægelse: 59:11
Elapsed Time: 1:05:21
Gnsn. tempo: 5:26 min/km
Avg Moving Pace: 4:56 min/km
Højdeforøgelse: 56 m
Kalorier: 1.092 C
Gnsn. puls: 168 bpm
Gnsn. puls: 86 % af maks.
Maks. puls: 231 bpm = Garmin sucks
Maks. puls: 118 % af maks. = Garmin sucks
Træning effekt: 5,0


Skriv et svar