Intervaltræning

Al dagens træning blev intervaltræning, idet jeg igen og igen hører jeg, at intervaltræning er det eneste rigtige, hvis man skal være hurtig/have udbytte af træningen.

Crosstrainer: Jeg lavede en hel del ca 30 sekunder lange fuld gas på crosstrainer. Det larmer forfærdeligt når jeg giver den fuld gas på crosstrainer; men hvis de er af god kvalitet holder de.

Efter to tre gange kom sveden frem og dryppede ned på gulvet, jeg blev på crosstrainer i en halv time; hvor jeg flere gange lavede de 30 sekunders intervaltræning og i pausen tog lidt belastning af og satte hastigheden ned.

Intervaltræning gavner også super-motionister

Da jeg var færdig på crosstrainer var jeg udmattet. Jeg ville have været til spinning, men der sad 4-5 stykker til et begynderprogram, så der ville jeg ikke gå ind og forstyrrer.

Romaskine: I stedet satte jeg mig på en romaskine, som jeg ville benytte i 10 minutter; men jeg var så træt, at jeg kun holdt til, at ro 1000 meter (ca 3,5 minutter), hvorefter jeg kørte hjem igen. Udmattet.

Løb: Dagens løbetræning blev med triatlonklubben; men jeg løb med de langsomste, så jeg var langt fra presset. I øvrigt var vi dårlige til, at ændre hastighed undervejs, så det blev til noget der minder om 11 km rolig løb i -8 graders kulde.


Skriv et svar