Kajak i Kerteminde

Kajak: I dag kørte jeg til Kerteminde, hvor jeg satte kajakken i vandet og roede lidt omkring, desværre gjorde det ondt i højre overarm, så det blev meget rolig roning og ikke så langt som håbet.

Til Kavslunde Å

Foto: Til Kavslunde Å

I stedet blev det lidt udforskning udervejs. Fx forsøgte jeg, at ro op i Kavslunde Å. Jeg kom igennem slusen og nogle gange få meget op i åen, så var vandet så lavt, at jeg sad fast, og måtte vende omkring.

Strøb under bro på Odensevej

Foto: Broen under Odensevej


Vi sluttede dagens rotur af med, at lege på Odensevej broen, hvor der var lidt strøm i vandet… især langs bropillerne. Se hvordan vandstanden er lavere på den side af bropillen, der er tættest på kameraet.

Data fra Garmin Forerunner 910XT:
Afstand: 16,00 km
Tid: 2:53:10
Gnsn. hastighed: 5,5 km/t
Højdeforøgelse: 167 m! endnu engang er Garmin gået amok
Højdereduktion: 167 m!
Min. højde: -7 m! Mit første dyk var ikke på syv meters dybde!
Maks. højde: 9 m!

Hvordan kan der være den højdeforskel, når jeg hele tiden imens uret – Garmin Forerunner 910XT – har været på min arm lige over armen, som jeg har brugt til at ro med siddende i en kajak på vandoverfladen.


Skriv et svar