Kajak til Fyns Hoved

Kajak: Jeg brugte lørdag til, at ro til Fyns Hoved og søndag på, at ro tilbage til Kerteminde. Det blev to gode lange ture på cirka 22,5 km.

Fyn set fra kajak

Foto: Fyn set fra kajak

Det er mange år (16 eller flere) siden, at jeg sidst sov i telt. Der er sket ufatteligt meget på område for telte siden de 10 kg. bomuldstelte som jeg husker, at have sovet mange netter i; men der er også sket meget med mig.

Jeg have meget svært ved, at sove. Først gik de andre til ro fire timer inden, jeg normalt går i seng. Da den tid kom snorkede den ene i en time, så begyndte nogle nederlændinge, at tale og det begyndte at lyne og tordne. Så kom lidt regn og jeg sov lidt. Allerede omkring kl 4 sang fuglene og jeg var klar til, at stå op. Men jeg pressede mig selv til, at blive i teltet endnu to timer.

Det er alt for hårdt underlag, at sove på. Telet er for lille – for lavt, for kort for smalt. Jeg havde det så varmt, at hele regnslaget på teltet var vådt af kondensvand, og det nåede ikke, at tørre inden vi skulle ro hjem igen.

Men det var en meget god tur.


Skriv et svar